Tavaszi szezonkezdés közeledik

Sziasztok,

Örömmel jelentem be hogy egy élménydús őszi-téli bajnokság után lassan közeledünk a tavaszi bajnokságunk szezonnyitójához, ami március 3-án kerül megrendezésre, előre láthatóan a híres Laguna Seca-i pályán.

Az új szezonban több változást tervezünk, amiről bővebben a fórumban olvashattok az alábbi linken:

2014 tavaszi szezon részletek

Az egyik fő változás hogy nem kell tagságot váltani az induláshoz, bárki indulhat majd akinek megvan az autó-pálya kombó.

A futamokon a nemrég megjelent RUF RT 12R Track és az új gumimodellt kapó McLaren MP4-12C autókkal fogunk indulni, és tervben van a BMW Z4 GT3 felvétele is a listára, amint megjelenik.

Egy kis kedvcsinálóként nézzétek meg az alábbi promovideót, amit ezúton is szeretnék megköszönni Asztalos Ferencnek:

iRacers.hu promovideo 2014

Folyamatban van továbbá egy megbeszélés egy amerikai ligával, valószínűleg lehetőség lesz majd náluk egy elő-futamot futni vasárnap délutánonként, de a pontos részleteket még tárgyaljuk, a fórumban folyamatosan szivárogtatjuk az új információt.

 

Az újonnan érdeklődők figyelmébe ajánlanám TeamSpeak elérhetőségünket, általában mindig van fenn 1-2 tagunk az iRacers.hu szoba alatt, és segítőkészek, ha bármilyen információt szeretnétek megtudni, keressetek minket bizalommal.
TS információ

Régebbi inaktív tagjainkat pedig buzdítanám hogy jöjjenek a futamokra, nagyon élvezetes csatákat szoktunk vívni, nemcsak az első helyekért, hanem a legutolsóért is, az adrenalinlöket garantált!
Jelenleg átlagosan 15-20an indulunk a versenyeken, de ha jönnek újoncok, lesznek visszatérő tagok, és amerikai barátaink is meglátogatnak, nem kizárt a szerverlimit elérése sem :)

A bajnokságunk statisztikájáról bővebb információt az alábbi linken találtok, kicsit puritán az oldal, viszont rengeteg információ kinyerhető belőle az elmúlt futamainkról, 2012 óta folyamatosan vezetjük az adatbázist:
Jelenlegi Road versenynaptár és eredmények
Jelenlegi Oval versenynaptár és eredmények

Bárkinek bármi kérdése van a bajnoksággal vagy iRacinggel kapcsolatban, a fórumban felteheti kérdését, vagy TS-en kereshet minket:
Kérdezz, felelünk.

 

Sikeres következő szezont és eredményes versenyeket kívánunk minden tagunknak, mindenkit szeretettel várunk a rajtrácson!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!