Rólunk

iRacers.hu

 

Az iRacers.hu 2010 októberében kezdte meg működését.

Elsődleges céljának  a hazai iRacing közösség összefogását tűzte ki céljául.

Alakulásunk után nem sokkal sikerült felvenni a kapcsolatot az iRacing egyik vezetőjével, egy magyar származású úriemberrel, név szerint Otto Szebenivel.

Vele a mai napig tartjuk a kapcsolatot és az ő jó voltából, rengeteg kedvezményben részesülhettünk eddig is és remélhetőleg a jövőben is fogunk.

 

 

SMQDnpu

Több sorozatban tehették már próbára tudásukat a hazai iRacing pilóták, jelenleg egy bajnokságunk fut kéthetente hétfőnként a RUF RT12-vel, bővebb infót a road bajnokság topik alatt találsz.

Örömünkre szolgál az a tény is miszerint a hazai iRacing felhasználók igen magas százaléka itt is versenyzik nálunk, ezzel létrehozva egy színvonalas és fegyelmezett ligát.

 

TeamSpeak adatok

Mindent megteszünk azért, hogy aki ide kerül és itt versenyzik nálunk jól érezze magát és részese legyen ennek a nagyszerű közösségnek. A remek hangulat egyik elengedhetetlen kelléke a TeamSpeak szerverünk, esténként mindig összejövünk gyakorlásra, tapasztalatcserére, beszélgetésekre. Újonnan érkező, vagy a szimulátor iránt érdeklődő leendő tagjainkat arra buzdítanám nézzenek fel hozzánk nyugodtan, készséggel válaszolunk bármilyen iRacinggel kapcsolatos kérdésre.

A remek közösségi hangulat eredményeképp időről időre nagy sikerű bajnoki találkozókat is volt szerencsénk szervezni, ahol a tagok élőben is találkozhattak egymással és megoszthatták a szimulátorral és az autóversenyzéssel kapcsolatos élményeiket. Sok tagunk ezen találkozókon kívül is rendszeresen találkozik, gyakran előfordulunk kissebb-nagyobb csoportokban a Hungaroringen megszervezett különböző rendezvényeken (F1, Blancpain, WTCC, DTM stb). Ha találkozni szeretnél velünk személyesen is, nyugodtan érdeklődj ennek lehetőségeiről TeamSpeak-en.

1658143_749191931783167_6829558608648703283_o[1]  1270029_536495933085547_366094219_o[1]

458800_395483603820670_1353562851_o[1]

 

Végezetül  kívánjuk mindenkinek, hogy sikerekben és legfőképp élményekben gazdag futamokban legyen részetek, hiszen az elsődleges cél a kikapcsolódás, a kevés szabadidő minél hasznosabban való eltöltése.

 

Tiszteletbeli tagunk: Kiss Norbert, Európa bajnok kamion versenyző.

Road versenybírók: Papp Attila, Lőrinczy Máté.

Nascar versenybírók: Papp Attila, Hamvas Zsolt.

Informatikai segítőink: Góg Péter és Pénzes Balázs.

 

Főtámogatónk: Pörkölde.hu

Korábbi támogatóink:

Erdő Panzió

OXXO ENERGY DRINK

Webhungary.

Bajnoki futamainkat igyekszünk élőben közvetíteni, jelenleg az NXTV honlapján tudjátok a futamokat nézni, facebook oldalunkon közzétesszük a linket a hétfői futam kezdését megelőzően

 

Amennyiben kérdésetek van a ligával vagy a szimulátorral kapcsolatban, nyugodtan keressetek minket, akár Facebookon, akár a weboldalunk fórumán is feltehetitek kérdéseiteket.