2014 Season 3 beharangozó

10493028_703687529666941_7906411755004056797_o

2014 harmadik negyedéve izgalmas újdonságokat tartalmaz. Új és módosított hivatalos szériákkal, amik hasonlóak az eddigi legnépszerűbbekhez.

Egy valami nem változott: a pilóták a fix setup-os Season 3 Mazda MX-5 Cup-ban, Rookietól Pro-ig küzdenek az őszi Mazda Shootout-ért. „Legnagyobb nyeremény a klub veresenyekben”, egy tehetséges versenyző profi szintre léphet, a SCCA Pro Racing Mazda MX-5 Cup-ban a BFGoodrich Tires által.

A Production Car Challenge visszatért a Mazda MX5 Roadster-rel és a Pontiac Solstice-el egy multiclass szériában Rookie szinten, míg a D licenszes Grand Touring Cup-hoz csatlakozott a Ford Mustang FR500S.

Elég nagy újdonság, hogy a C licenszes, open setup-os  Mazda MX-5 Cup debütál. Megmaradt az open setup-os iRacing.com Gobal Challenge Cadillac CTS-V és KIA Optimas, és lett egy új Corvette Challenge a Corvette C6.R-el, 25 perces futamokkal.

A World Sports Car Series átkerült a B licenszes versenyekhez, 4 autóval Ford GT, HPD-ARX01C, Riley Daytona Prototype és RUF C-Spec, míg a teljesítménykiegyenlített GT Challenge a BMW Z4 GT3, McLaren MPC4-12C és RUF Track-al, kiélezett csatákat hozhat a kompenzálások után.

Oval vonalon a Chevrolet Camaro helyettesíti a  Chevrolet Impala-t a NASCAR iRacing Class B Series-ben, és bemutatkozik a új Phoenix International Raceway (2012-es változásokkal együtt).

A Phoenix-i nem az egyetlen új pálya, megérkezett a történelmi Donington Park is, Silverstone, Brands Hatch és Oulton Park mellé, így elérhető a 4 klasszikus brit pálya.

Végül, de nem utolsó sorban, a Dallara DW12 hajtható road és ovál Indycar szériákban.

Természetesem a megszokott, hosszabbtávú szériák is változatlanul folytatódnak. NASCAR PEAK Antifreeze Series, iRacing World Championship Grand Prix Series, NASCAR iRacing Series és iRacing Road Warriors Series.

Az update-ben minden autó (kivéve Silver Crown és Sprint Car) megkapta az új gumimodellt (NTM5), a külcsínen pedig ismét javítottak, a festhető felnik után, az ablakok koszolódása mellett, maga a kocsi is fog, és a virtuális verdánk most már vágja a lángokat.

 

S3 mindenki számára, licensztől road/ovál kedveléstől függetlenül tartogat kihívásokat, vágjunk bele!

 (Sass Norbert)

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. martin szerint:

    remélem sirály

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!